Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Στατιστικής International Blaise User Conference 2020 Ευρωπαικό Στατιστικό Σύστημα (ΕΣΣ) ESS Vision 2020 European Statistical Data Support Απογραφή Πληθυσμού 2011 Επίσημη Ιστοσελίδα για το COVID-19 Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Cyprus Flight Pass Βραβεία Καινοτομίας Κύπρου 2011 Ειδοποίηση για online ενημέρωση RSS Feed
English
Αρχική Σελίδα | Συνήθεις Ερωτήσεις | Χάρτης Πλοήγησης | Σύνδεσμοι | Επικοινωνία
Κυπριακή Δημοκρατία Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας
English

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Την 1η Οκτωβρίου 2011, η Στατιστική Υπηρεσία θα διεξαγάγει την 14η Απογραφή Πληθυσμού στην Κύπρο. Η Απογραφή θα καταγράψει κατοικίες, νοικοκυριά και πληθυσμό που διαμένει μόνιμα στις ελεγχόμενες από το Κράτος περιοχές, είτε σε κατοικίες είτε σε ιδρύματα.

Η συλλογή των στοιχείων θα γίνει μέσω προσωπικών συνεντεύξεων. H καταχώρηση των στοιχείων θα γίνεται σε ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια που θα είναι εγκατεστημένα σε φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές τύπου netbook. Η όλη διαδικασία διαχείρισης των ερωτηματολογίων θα γίνεται μέσω του συστήματος CY-BICS που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.

Η Απογραφή θα διεξαχθεί με βάση τον Κανονισμό 763/2008 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 9ης Ιουλίου 2008, σχετικά με τις απογραφές πληθυσμού και στέγασης καθώς και με τον περί Στατιστικής Νόμο Αρ. 15(Ι) του 2000, ο οποίος παρέχει τη νομοθετική βάση για τη συλλογή και δημοσίευση των επίσημων στατιστικών της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απογραφή μπορείτε να απευθυνθείτε στα επαρχιακά γραφεία της Στατιστικής Υπηρεσίας ως ακολούθως:

Αρχή Σελίδας

Για καλύτερη απεικόνιση του Διαδικτυακού Τόπου συνιστάται ανάλυση οθόνης: 1024 με 768 pixels

© 2003 - 2021 Κυπριακή Δημοκρατία, Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας