Εκτύπωση Εκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο
 
ΘΗΣΕΑΣ

Επικοινωνία


Έρευνα Ικανοποίησης Χρηστών

Η άποψη σας είναι σημαντική και μας ενδιαφέρει!

Ως χρήστης της Ιστοσελίδας μας είστε ο κατάλληλος για να εκφέρετε άποψη και να συμβάλετε έτσι, στη διαμόρφωση και βελτίωσή της, όσο αφορά τις πληροφορίες και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχονται μέσω αυτής, αλλά και τη διάταξη/ταξινόμηση των πληροφοριών, τη φιλικότητά της (user friendliness) και την ευκολία στη χρήση της.

Τα σχόλια, οι παρατηρήσεις και οι εισηγήσεις σας για βελτίωση και αναβάθμιση της Ιστοσελίδας είναι ευπρόσδεκτες και πολύτιμες. Για το σκοπό αυτό, παρακαλώ όπως αφιερώσετε μερικά λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι απαντήσεις που θα δώσετε είναι εμπιστευτικές και ανώνυμες, και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.


Χώρα Διαμονής:


1. Επίπεδο Μόρφωσης:


2. Ηλικία:
3. Φύλο:
4. Για ποιούς λόγους επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα; (Επιλέξτε όσα εφαρμόζονται):


5. Έχετε εντοπίσει τις πληροφορίες που αναζητούσατε;


6. Βαθμολογείστε την Ιστοσελίδα στα ακόλουθα σημεία:

α. Πόσο χρήσιμες είναι οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες που παρέχονται;β. Πόσο εύκολα έχετε εντοπίσει τις πληροφορίες ή/και υπηρεσίες που αναζητούσατε;γ. Πόσο λειτουργική, φιλική και εύκολη είναι η χρήση της Ιστοσελίδας;δ. Πόσο βοηθητική είναι η οργάνωση και ταξινόμηση των πληροφοριών και υπηρεσιών που παρέχονται;ε. Πως κρίνετε την όλη εμφάνιση (σχεδιασμό) της Ιστοσελίδας;στ. Ποια είναι η γενική σας βαθμολογία για την Ιστοσελίδα μας;7. Θα συστήνατε την Ιστοσελίδα μας σε άλλους;

8. Τι σας αρέσει περισσότερο στην Ιστοσελίδα;
9. Τι δεν σας αρέσει περισσότερο στην Ιστοσελίδα;10. Τί άλλο θα θέλατε να προστεθεί στην Ιστοσελίδα; (Βελτιώσεις που θα θέλατε να γίνουν)


captcha

Πληκτρολογήστε τα γράμματα που βλέπετε πιο πάνω:Έρευνα Ικανοποίησης Χρηστών |

Κάντε κλικ εδώ για εκτύπωση του εγγράφου.
Εκτύπωση