Εκτύπωση Εκτύπωση Κλείσιμο της Σελίδας Κλείσιμο
 
Τμήμα Τελωνείων

15/2/2019
Πραγματοποιήθηκε στο Αρχιτελωνείο, ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του Τμήματος Τελωνείων υπέρ της υγείας και ευημερίας των Τελωνειακών Υπαλλήλων και των οικογενειών τους.
Με τη βοήθεια του Θεού ας έχουμε ακόμα μια επιτυχημένη και εποικοδομητική χρονιά για το Τμήμα μας.


22/2/2019
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 22/2/2019, στη Λευκωσία, ο ετήσιος χορός του Τμήματος Τελωνείων.

Στην εκδήλωση, τιμήθηκε επίσης ο Διευθυντής του Τμήματος κ. Δημήτριος Χατζηκωστής, ο οποίος αφυπηρέτησε στις 28 Φεβρουαρίου 2019, μετά από μια ευδόκιμη υπηρεσία 41 χρόνων στο Δημόσιο Τομέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης, η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και πρώην Διευθύντρια Τμήματος Τελωνείων κα. Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρίστος Πατσαλίδης και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. κ. Γλαύκος Χατζηπέτρου, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κ. Χατζηκωστή για την πολυετή προσφορά του στο Τμήμα Τελωνείων.


Όλοι ανεξαιρέτως υφιστάμενοι αλλά και παλαιότεροι συνάδελφοι του κ.Χατζηκωστή, όπως συνήθιζε ο ίδιος να μας αποκαλεί, τον ευχαριστούν για τη προσφορά του και του εύχονται η αφυπηρέτηση να αποτελέσει την αφετηρία νέων δημιουργικών δράσεων.No documents foundΕκτύπωση σελίδας
Εκτύπωση σελίδας