Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Στατιστικής Ευρωπαικό Στατιστικό Σύστημα (ΕΣΣ) ESS Vision 2020 European Statistical Data Support Απογραφή Πληθυσμού 2011 Βραβεία Καινοτομίας Κύπρου 2011 Ειδοποίηση για online ενημέρωση RSS Feed
English
Αρχική Σελίδα | Συνήθεις Ερωτήσεις | Χάρτης Πλοήγησης | Σύνδεσμοι | Επικοινωνία
Κυπριακή Δημοκρατία Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας
Αναζήτηση:
Αναζήτηση
   
EnglishΠληθυσμός και Κοινωνικές Συνθήκες > Υγεία
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ 2017 (EL) - (988,09 Kb) ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ 2017 (EL) - (1821,58 Kb) ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ 2017 (EL)
Στατιστικές για τους εσωτερικούς ασθενείς, τις χειρουργικές επεμβάσεις, τους εξωτερικούς ασθενείς, τα ποσοστά καταλήψεως κλινών και τον αριθμό ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού. Οι εσωτερικοί ασθενείς που έτυχαν νοσηλείας και απολύθηκαν από τα νοσοκομεία και οι ασθενείς που χειρουργήθηκαν, αναλύονται σύμφωνα με τα δημογραφικά χαρακτηριστικά τους , το είδος της ασθένειας και της χειρουργικής επέμβασης. Οι επισκέψεις των εξωτερικών ασθενών, ταξινομούνται κατά ειδικότητα, κατηγορία ασθενών και τα δημογραφικά χαρακτηριστικά.
Ημερομηνία Έκδοσης: 03/05/2019   Κατηγορία: Ετήσιες ΕκδόσειςΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΥΓΕΙΑΣ 2014  (EL) - (1457,61 Kb) ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΥΓΕΙΑΣ 2014 (EL)
Στην έκθεση περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στοιχεία σχετικά με την κατάσταση υγείας του πληθυσμού, τις μακροχρόνιες ασθένειες, τα ατυχήματα, την φυσική κατάσταση, την αυτοεξυπηρέτηση αναγκών, τη συναισθηματική κατάσταση, τη χρήση υπηρεσιών υγείας, το κάπνισμα, την κατανάλωση αλκοόλ και άλλα γενικά στοιχεία υγείας.
Ημερομηνία Έκδοσης: 14/11/2016   Κατηγορία: Ειδικές Μελέτες & ΕκδόσειςΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, 2007 (EL) - (3000,8 Kb) ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, 2007 (EL)
Στην έκθεση περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στοιχεία σχετικά με τα χαρακτηριστικά των μητέρων, τη φροντίδα της μητέρας και του νεογνού κατά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, την υγεία του νεογνού, καθώς και διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με την περίοδο της κύησης και τη διαδικασία του τοκετού.
Ημερομηνία Έκδοσης: 29/11/2010   Κατηγορία: Ειδικές Μελέτες & ΕκδόσειςΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ 
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (EL) - (1650,87 Kb) ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (EL)
Η έκθεση αυτή παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνας για άτομα με μακροχρόνια προβλήματα υγείας ή ανικανότητας, η οποία ήταν μέρος της έρευνας Εργατικού Δυναμικού του 2002. Η έκδοση περιλαμβάνει πίνακες σχετικά με την ύπαρξη μακροχρόνιων προβλημάτων υγείας ή ανικανότητας, τις κυριότερες κατηγορίες μακροχρόνιων προβλημάτων, την αιτία και τη διάρκεια τους καθώς και τους περιορισμούς που προκύπτουν όσον αφορά στην εργασία.
Ημερομηνία Έκδοσης: 19/06/2006   Κατηγορία: Ειδικές Μελέτες & Εκδόσεις

Αρχείο ΕκδόσεωνΑρχή Σελίδας
Για καλύτερη απεικόνιση του Διαδικτυακού Τόπου συνιστάται ανάλυση οθόνης: 1024 με 768 pixels

© 2003 - 2019 Κυπριακή Δημοκρατία, Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας