Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Στατιστικής International Blaise User Conference 2020 Ευρωπαικό Στατιστικό Σύστημα (ΕΣΣ) ESS Vision 2020 European Statistical Data Support Απογραφή Πληθυσμού 2011 Επίσημη Ιστοσελίδα για το COVID-19 Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Cyprus Flight Pass Βραβεία Καινοτομίας Κύπρου 2011 Ειδοποίηση για online ενημέρωση RSS Feed
English
Αρχική Σελίδα | Συνήθεις Ερωτήσεις | Χάρτης Πλοήγησης | Σύνδεσμοι | Επικοινωνία
Κυπριακή Δημοκρατία Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας
Αναζήτηση:
Αναζήτηση
   
EnglishΠληθυσμός και Κοινωνικές Συνθήκες > Έγκλημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ 2015 (EL)  - (716,58 Kb) ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ - (195,89 Kb) ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ 2015 (EL)
Στατιστικές αστυνομίας, δικαστηρίων και φυλακών. Η ανάλυση καλύπτει τα αδικήματα που καταγγέλλονται στην Αστυνομία, τους ενήλικες που προσάγονται σε δίκη για σοβαρά αδικήματα, νεαρούς οι οποίοι ενέχονται στη διάπραξη μικροπαραβάσεων και σοβαρών αδικημάτων, όλα τα πρόσωπα που προσάγονται στο δικαστήριο καθώς επίσης εισδοχές και απολύσεις από τη φυλακή.
Ημερομηνία Έκδοσης: 17/08/2017   Κατηγορία: Ετήσιες ΕκδόσειςΕΡΕΥΝΑ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, 2009  (EL) - (3910,44 Kb) ΕΡΕΥΝΑ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, 2009 (EL)
Η έκδοση παρουσιάζει ανάλυση των στοιχείων που έχουν συλλεχθεί σε σχέση με περιστατικά θυματοποίησης, στο πλαίσιο δειγματοληπτικής έρευνας σε νοικοκυριά που διενεργήθηκε σε πιλοτική βάση στις αστικές περιοχές Λευκωσίας και Λεμεσού. Η έρευνα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αδικημάτων στα οποία ενδεχομένως οι ερωτώμενοι να έχουν πέσει θύμα (αδικήματα κατά της περιουσίας, κατά του προσώπου, αδικήματα διαφθοράς, ηλεκτρονικό έγκλημα, απάτες σε βάρος των καταναλωτών, κ.ά.). Περιλαμβάνονται επίσης στοιχεία σε ότι αφορά στα συναισθήματα ασφάλειας των πολιτών, τις ανησυχίες τους σχετικά με το έγκλημα και μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία των νοικοκυριών τους.
Ημερομηνία Έκδοσης: 22/02/2013   Κατηγορία: Ειδικές Μελέτες & Εκδόσεις

Αρχείο Εκδόσεων
Αρχή Σελίδας

Για καλύτερη απεικόνιση του Διαδικτυακού Τόπου συνιστάται ανάλυση οθόνης: 1024 με 768 pixels

© 2003 - 2021 Κυπριακή Δημοκρατία, Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας